Finnish

Bingo med addisjon

TUTANK Active Learning on uusi peli joka yhdistää fyysisen toiminnan sekä opiskelun, ja jota voidaan käyttää kaikissa eri aineissa integroitaessa liikuntaa koulupäivään. Peruskoulu ja vanhemmat oppilaat jotka osallistuvat TUTANKin kautta uudenlaiseen ja hauskaan tapaan oppia. Osa opetuksesta siirtyy liikuntasalille tai ulos urheilukentälle.

TUTANK on erinomainen työkalu liikuntatunneille, jonka avulla pystytään yhdistämään matematiikka ja luoda uusia vaihtoehtoja opettamiselle. Sitä pystytään käyttämään eri aineissa kuten matematiikassa ja kielten opiskelussa.

Kerro minulle – ja minä unohdan
Opeta minua – ja mina ehkä muistan
Anna minun osallistua – ja minä opin.

(Benjamin Franklin)

[ VIDEO 1 ]

[ VIDEO 2 ]

TUTANK in Avulla kaikki lapset osallistuvat sosiaalisella, fyysisellä, ja henkisellä tasolla. He oppivat työskentelemään yhdessä ja suorittavat useita harjoituksia.

Samaan aikaan, lapset oppivat matematiikkaa, norjaa ja engantia. Jokainen tiimissä työskentelee yhdessä ratkaistakseen ongelmat, jokainen lapsi osallistuu ja kukaan ei jää ulkopuolelle.

Peli lisää lasten itseluottamusta ja varmuutta tehtävien ratkaisuun.

Tutank on kiusausta vähentävä, sosiaalisuutta lisäävä, hauska ja jännittävä. Se luo hyviä ystävyys suhteita eri ikälukkien ja ryhmien välillä koulussa.

Lisätietoa, kuvia ja videoesittely löytyy syksyllä 2017 Facebookista. Suurin osa informaatiosta löytyy myös Tutankin Facebook sivulta.

Facebook: www.facebook.com/TutankGames
E-mail: post@activityschools.com

Motta nyttig informasjon om aktiv læring og undervisning

Vi lover å kun sende informasjon som er relatert til aktiv læring og undervisning.